06 513 49 319 info@vanekerisbv.nl

Bestrating Aanleggen


Wilt u in uw tuin bestrating aanleggen? De (sier)bestrating vormt een belangrijk onderdeel van uw tuin. Uw bestrating aanleggen vraagt vaak vakkennis. De mogelijkheden zijn uitgebreid, zowel in materiaal gebruik als in legpatronen. Hierdoor verschillen de kosten voor tuin bestraten enorm.

Bestrating aanleggen door Van Ekeris

Naast uw tuin bestrating aanleggen kunnen de experts van Van Ekeris ook een oprit bestraten. Voor een optimaal resultaat kunt u uw tuin- of oprit bestrating beter uitbesteden aan een vakman.

Bij Van Ekeris kunt u rekenen op een bestrating die een volwaardig onderdeel van uw wordt. Dit houdt in dat wij bij het bestrating leggen letten op de harmonie met de tuin en uw huis. Dankzij het toepassen van deze grondgedachte zult u zien dat er verbluffende resultaten worden bereikt!

Kosten bestrating aanleggen?

Benieuwd naar de kosten van het bestrating aanleggen? Afhankelijk van uw wensen zullen deze kosten variƫren. Het formaat van uw tuin, de soort ondergrond, keuze stenen en uw specifieke wensen, zijn (deels) prijsbepalend. Om een duidelijk inzicht te krijgen in het kostenplaatje kunt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Voor een offerte op maat kunt u telefonisch contact opnemen met 06 51 34 93 19. Bestraten laat u over aan de vakmensen van Van Ekeris!

Bent u gevestigd in directe omgeving Enschede, Almelo of Hengelo?

Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.
Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier

 

MEER WETEN OVER VAN EKERIS BV?