Hovenier Enschede

Uw hovenier in Enschede is Van Ekeris B.V.


Bent u opzoek naar een professionele hoveniersbedrijf?  Bij ons kunt u terecht voor een compleet nieuwe tuin maar ook de herinrichting inclusief bestrating verzorgen wij graag voor u. Wij nemen alle klussen die u niet in de tuin wilt doen graag uit handen.

U kunt ons inschakelen voor de verzorging en het onderhoud van uw planten en bomen. Heeft u al een tuinontwerp klaarliggen? Dat is goed nieuws. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw voortuin te laten vernieuwen. Mocht u in Enschede en omgeving wonen dan bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw tuin!

Van Ekeris is ook gespecialiseerd in de verzorging van bomen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook het kappen van bomen wanneer dit gewenst is.

Als hovenier in Enschede staat van Ekeris bekend om zijn:

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Wat doet een hoevenier?


 

Een hovenier is iemand die zich bezighoudt met het aanleggen en onderhouden van een tuin. In dit geval zal dit over tuinen in de buurt van Enschede zijn. Een hovenier is iemand die echt een hart heeft voor tuin en groenvoorziening. Hij zal uw tuin behandelen alsof het zijn of haar eigen tuin is.

U kunt ons inschakelen voor:

  • Periodiek onderhoud en verzorging.
  • Wekelijks onderhoud;
  • Maandelijks onderhoud;

Er zijn verschillende redenen om het tuinonderhoud uit te besteden aan Van Ekeris hovenier in Enschede. Heeft u geen tijd om de tuin te onderhouden? Of heeft u er geen zin in? Laat het door onze professionals doen. Wij staan altijd klaar om bijvoorbeeld de tuinindeling te maken of de planten goed te onderhouden.

U kunt het tuinonderhoud simpel uitbesteden. Wij doorlopen alle stappen om zeker te weten wat uw wensen en voorkeuren zijn. Zo kunnen wij tuinonderhoud op maat aanbieden en komt u nooit iets te kort in de tuin.

Wij staan het gehele jaar voor u klaar!


Zomer, Lente, Winter of Herfst? Wij werken het gehele jaar door om te zorgen dat uw tuin er verzorgd en netjes uit ziet. Door de jarenlange ervaring van onze tuinmannen weten wij welke verzorging past bij welke soort planten en bomen.

 

De specialisaties van onze tuinmannen in Enschede


Onze tuinmannen zijn gespecialiseerd in:

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen doen?
Neem contact met ons op voor advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor direct contact belt u 0651349319