06 513 49 319 info@vanekerisbv.nl

Tuin indeling maken


Tuin indeling makenTuin indeling maken

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Bent u van plan om uw tuin een metamorfose te geven? Voordat u kunt starten met een complete metamorfose van uw tuin raden wij aan om een tuin indeling te maken.

Wij verzorgen al uw wensen op het gebied van uw droomtuin. We zijn gespecialiseerd in een tuin indeling maken. Met een enthousiast en professioneel team met een hart voor uw tuin staan wij voor u klaar om een tuin indeling te maken dat aansluit op uw wensen.

Een tuin indeling maken laat u doen door Hoveniersbedrijf van Ekeris

Wellicht heeft u al een idee over wat u met uw tuin wilt. Maar wanneer u dat niet heeft dan is het uiteraard geen enkel probleem. Wij komen graag met idee├źn en een passend advies om uiteindelijk de tuin te kunnen realiseren waar u zo van heeft gedroomd!

De tuin indeling zal gemaakt worden naar uw wensen, gecombineerd met onze ervaring en vakkennis. We maken een ontwerp gebaseerd op uw huidige tuinafmetingen en de situering van uw woning ten opzichte van de zon. Grote of kleine tuinindelingen, voor ons is geen uitdaging te groot!

We komen bij u langs op locatie om de situatie te bekijken. In een persoonlijk gesprek wordt u op de hoogte gebracht van de vele mogelijkheden, de nieuwste trends en het materiaalgebruik. We hebben diverse voorbeelden in portefeuille om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard wordt er voor u uiteindelijk een tuin indeling op maat gemaakt.

Vragen over een tuin indeling maken?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of offerte. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel: 06 51 34 93 19. U kunt rekenen op professionele vakmannen met een hart voor uw tuin.

Bent u gevestigd in directe omgeving Enschede, Almelo of Hengelo?

Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.
Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier
 

Meer weten over van Ekeris bv?