06 513 49 319 info@vanekerisbv.nl

Tuinaanleg in Enschede


Bent u op zoek naar een vakspecialist op het gebied van het ontwerpen en aanleggen van tuinen? Van Ekeris B.V. is de partij die u zoekt. Van Ekeris werkt vanuit Enschede en omstreken. Dus komt u uit Enschede en bent u opzoek naar iemand die uw tuin in één keer goed aanlegt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Van tuinontwerp tot een compleet ingerichte tuin

Van Ekeris voorziet u van een compleet ingerichte tuin, geheel naar eigen ontwerp en persoonlijke wensen. U vraagt wij regelen. Hieronder een selectie van wat wij kunnen plaatsen en onderhouden:

  • Specifieke planten en bomen
  • Bestrating
  • Verhogingen
  • Een vijver
  • Een schutting
  • Een terras

Wij nemen u al het werk uit uw handen waardoor u alleen maar hoeft te kijken en genieten. Verder gaan we graag met u om de tafel voor een persoonlijk plan op maat. U kunt ons hiervoor per mail of per telefoon bereiken.

Geheel vrijblijvend

Tuinrenovaties vragen om een helder stappenplan

Tuinaanleg EnschedeNa het bespreken van uw persoonlijke tuinontwerp, zullen wij samen met u kijken naar zaken die van belang zijn bij een goede tuinaanleg.

  • Zo is het van belang om te weten wat voor grond uw tuin bezit om bijvoorbeeld tuinverzakking te voorkomen.
  • Daarnaast moet er gelet worden op de afwatering. Is uw grond niet te nat?
  • Ook niet te vergeten: ligt uw tuin op het noorden of het zuiden?
  • Lopen er bestaande leidingen en bedradingen?

Het zijn slechts enkele zaken die voorbijkomen bij het aanleggen van een tuin. Voor een goede tuinaanleg is vakkundig werk daarom zeer belangrijk. U wilt immers schade aan uw tuin voorkomen. Van Ekeris is specialist op het gebied van tuinaanleg in Enschede en omgeving. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw zelf ontworpen tuin.

Waar wacht u nog op?

Tuinontwerp tot in detail voor u uitgewerkt

U wilt natuurlijk een tuin die volledig is afgewerkt. Van Ekeris denkt daarin uiteraard met u mee. Wat dacht u van verlichting zodat u ook tot in de avonduren kunt genieten van uw tuin?

Van Ekeris biedt u een tuinontwerp compleet van a tot z. Wij verzorgen niet alleen een tuinontwerp in Enschede maar ook in de directe omgeving. Of u nu een nieuwe of bestaande tuin heeft, wij zijn specialist in tuinontwerpen en de aanleg van tuinen en zullen u altijd voorzien van een tuinontwerp op maat.

Onderhoud na tuinaanleg

Om blijvend van uw nieuwe tuinaanleg te kunnen genieten is onderhoud noodzakelijk. Wij verzorgen naast tuinaanleg in Enschede en omgeving ook tuinonderhoud. Zo kunt u optimaal en blijvend genieten van uw tuin.

Wij bieden u onderhoud op maat en uiteraard aangepast op uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinontwerp in Enschede? Wij staan voor u klaar!

Een greep uit onze diensten:

Vijver Enschede Boomverzorging Enschede Tuinonderhoud Enschede Hovenier Enschede Kosten tuin bestraten Tuin indeling maken Hovenier Haaksbergen

Bent u gevestigd in directe omgeving Enschede, Almelo of Hengelo?

Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.
Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier
 

Meer weten over van Ekeris bv?