Tuinman in Enschede

Een betaalbare tuinman in Enschede die zorgt voor een strak tuinonderhoud

Tuin aanleggen in EnschedeGebrek aan tijd om uw tuin te onderhouden en bent u opzoek naar een tuinman in Enschede? U bent niet de enige! Een mooie frisse tuin verzorgen kost veel tijd. Gelukkig zijn er professionals genoeg die uw werk uit handen kunnen nemen.

Voor een goedkope hovenier in de regio Enschede bent u bij Van Ekeris BV aan het juiste adres. Onze specialisten zijn ervaren in bestrating aanleggen, tuinonderhoud, tuinontwerp en boomverzorging. Met een tuinman in Enschede heeft u geen omkijken meer naar het tuinonderhoud en kunt u altijd genieten van een stralende tuin.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

 

tuin aanleggen in Enschede

 

De hovenier in Enschede die uw tuin weer laat stralen

Heeft onkruid de strijd met uw tegels gewonnen, of komt het gras boven uw enkels uit? Tijd voor een goede opknapbeurt! Van Ekeris is als tuinman actief in de regio Enschede en staat elk jaargetijde klaar om uw tuin op te knappen.

Of u nu zoekt naar een tuinman voor het snoeien van planten en bomen, een najaarsbeurt of simpel gazon- en tuinonderhoud; wij zorgen ervoor dat uw tuin er goed verzorgd uitziet! Zelfs het ouderwetse bielzenhofje maken wij tot een waar ‘Hof van Eden’!

 

Samen een onderhoudsplan opstellen

Iedereen heeft andere wensen voor zijn of haar tuin. Het is dus van groot belang samen met onze tuinman in Enschede een onderhoudsplan op te stellen om uw specifieke wensen te verwerken in de tuin. In dit plan worden uw wensen en eisen opgesteld, waarna planmatig een offerte wordt opgesteld. Zo bent u bij deze tuinman in Enschede verzekerd van een frisse groene tuin op maat!

 

De mogelijkheden zijn eindeloos en die willen wij graag met u bespreken, zodat er het beste uit uw tuin gehaald kan worden. Graag geven wij u hier alvast een indicatie van de mogelijkheden.:

  • Gras zaaien en maaien
  • Snoeien en onkruid verwijderen
  • Tuin herindelen en aanleggen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Hoveniersbedrijf Enschede

Behoefte aan metamorfose van uw tuin? Wij zijn de hovenier van Enschede

Van Ekeris is tevens werkzaam als hoveniersbedrijf in Enschede. Het verschil tussen deze twee beroepen is dat een tuinman kleine of grote aanpassingen in uw bestaande tuin doet.

Een hovenier wordt ingezet wanneer uw tuin toe is aan een complete metamorfose met een nieuw tuinontwerp en tuinaanleg . Bij Van Ekeris bent u voor beide aan het juiste adres.

Wij verzorgen zowel tuinontwerp en tuinaanleg, als klein en groot tuinonderhoud.

 

Meer over uwtuinman in Enschede

Voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden bij van Ekeris, adviseren wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer: 06 513 49 319. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van klein en groot tuinonderhoud!

Sierbestrating Enschede Hovenier Haaksbergen Tuinonderhoud Enschede Hovenier Enschede Kosten tuin bestratenTuin indeling maken

Bent u gevestigd in directe omgeving Enschede, Almelo  of Hengelo?

Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.
Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier

MEER WETEN OVER VAN EKERIS BV?