06 513 49 319 info@vanekerisbv.nl

Vijver laten aanleggen in Enschede


U wilt een vijver in uw bestaande of nieuwe tuin? Van Ekeris Hoveniers helpt u graag verder. Op basis van uw persoonlijke ontwerp bieden wij u een vijver op maat.

Of u nu een vierkante, een ronde of speciale vorm vijver wil; Van Ekeris biedt u een vijver geheel aangepast op uw persoonlijke wensen. Van Ekeris levert u een vijver in Enschede en omgeving.

Geheel vrijblijvend

Een vijver aanleggen is specialistisch werk

vijver aanleggen in EnschedeEen vijver laten aanleggen is een specialistische klus. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden. Grond en/of bestrating moet worden verplaatst waar rekening gehouden dient te worden met grondwater, lekkage is immers uit den boze.

Daarnaast dient rekening te worden gehouden met bodembedekking en uiteraard meer factoren. Laat uw vijver aanleggen door specialisten, dan bent u verzekerd van optimaal plezier.

Bij een vijver laten aanleggen moet niet alleen rekening worden gehouden met het ontwerp, maar ook met de beplanting. Om het water helder en schoon te houden is beplanting erg belangrijk. Bij velen onbekend, maar ook vijverplanten hebben onderhoud nodig.

Van Ekeris kan u uiteraard in onderhoud voorzien. Bij ons staat service centraal!

Vijver laten aanleggen naar uw persoonlijke wensen

Een vijver kan een tuin heel wat sfeer geven. Laat dit altijd op de juiste manier doen! Schade aan een tuin door het verkeerd aanleggen van een vijver is gemakkelijk te voorkomen.

Een vijver laten aanleggen door Van Ekeris betekent specialistisch maatwerk en altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen. Niets is voor ons te veel. Wij nemen u graag het werk uit handen bij het aanleggen van een vijver. Enschede is de stad waar wij het meest werkzaam zijn, maar ook in de wijde omgeving verrichten wij werkzaamheden.

Van Ekeris is dé hovenier uit de regio Enschede. Voor compleet nieuw ingerichte tuinen of onderhoud voor bestaande tuinen, bent u bij ons op het goede adres. Wij verzorgen voor u beplanting, bestrating alsmede verlichting en andere facetten om uw tuin geheel naar eigen smaak in te richten.

Een greep uit onze diensten:

Tuinaanleg Enschede Boomverzorging Enschede Tuinonderhoud Enschede Kosten tuin bestraten Tuin indeling maken Hovenier Haaksbergen Hovenier Enschede

Bent u gevestigd in directe omgeving Enschede, Almelo of Hengelo?

Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.
Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier

MEER WETEN OVER VAN EKERIS BV?